8 Nagara di Sabudeureun Laut Tengah?

Tah, dalapan nagara anu aya di sabudeureun Laut Tengah nyaéta: Spanyol, Perancis, Italia, Yunani, Albania, ti bagian Éropa, ti bagian Asia, Turki, Suriah jeung Israél, sarta ti Afrika, Maroko, Aljazair, Tunisia, Libya jeung Mesir Wates Basisir ti kalér: Italia, Spanyol, Gibraltar, Perancis, Monako, Slovénia, Bosnia jeung Hérzégovina, Kroasia, Monténégro, Albania, Yunani jeung Turki. Basisir wétan: Libanon, Suriah,…

Adblock
detéktor